Update 31/03/2021
Beste leden,
Naar aanleiding van de nieuwe maatregels kunnen wij jammer genoeg nog niet openen.
Onze openening zou voorzien zijn de eerste woensdag van mei ( samen met opening van horeca en cafés)
Tot dan zullen er ook nog geen bezoeken kunne geplant worden of inschrijvingen.
Tevens moeten wij ook wachten op goedkeuring van het gemeentebestuur van Grimbergen maar ook van de Belgische hondenbond kkush.
Hoe vanaf mei zeker onze nieuwe regels in het oog voor inschrijving en trainingen !
Dus nog even geduld uitoefenen en binnenkort staan wij terug op het terrein met jullie om u en je viervoeter te trainen 💪🏻
Alvast bedankt,
Het bestuur en de instructeurs
Nieuwe info zal op onze website of facebook in het oog voor meer info.
WEDSTRIJD IN MEI VOLZET
Het bestuur en alle instructeurs van de hondenschool “De Parels Van Brabant” heten jou en je hond(en) van harte welkom in onze club. Nu al zeg gen we een woordje van dank, enerzijds omwille van de interesse in onze hondenschool en anderzijds omdat je hiermee aantoont dat je bewust voor een goed opgevoede hond kiest, een hond die sociaal is tegenover mensen en soortgenoten. De keuze van je viervoeter heb je zelf al gemaakt en waarschijnlijk was dit een weldoordachte beslissing. Een hond is namelijk een vriend voor vele jaren. Om jarenlang plezier te hebben van je viervoeter is een consequente opvoeding zeker geen overbodig iets. Enkel zorgen dat de hond zindelijk is, is niet voldoende. Er komt veel meer bij kijken….. De eerste taak van onze instructeurs bestaat er dan ook in je te begeleiden bij de opvoeding van je hond. Net als elke mens, is ook elke hond uniek. Een wezen(tje) met een eigen karakter. De één speels en aanhankelijk, de ander eerder schuw of dominant. Hier moeten we leren rekening mee te houden. De instructeurs zullen trachten iedereen – zowel binnen als buiten de lessen – zo goed als mogelijk bij te staan met raad en daad. Hiermee is alles echter nog niet gezegd. Tal van andere activiteiten staan op onze kalender: jaarlijks is er een barbecue, winter wandeling, nationale gehoorzaamheid wedstrijd, en in de kantine kan men steeds terecht om een praatje te maken met andere honden vrienden, enz. De instructeurs staan klaar om de geleiders en hun hond op de goede weg te helpen. Veel succes en vooral veel plezier samen met je viervoeter!!!!!
Huishoudelijk reglement vzw “De Parels van Brabant"
Lees zeker ons huishoudelijk reglement
Bekijk hier onze aankomende evenementen
Bekijk hier de foto's van onze wedstrijd 25 mei 2019
Veel gestelde vragen...
 

 Met dank aan...

 
logo sponsering
 
 
calandro

cake en cookieArtisanaal gebak en je kan online bestellen!

instituutandromeda


ecoroad black

ec98f9f2a1 31 May 16 22 43 48

eric

wilfried kbc

logo luka